Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
DJI Inspire 1 Propeller (2-delig)
14.95€
Excl. BTW: 12.36€
Merk: DJI
Model: Quick Release 1345S
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

DJI Inspire 1 Propeller (2-delig)

Hoe geavanceerd de DJI Inspire 1 dan ook mag zijn, uiteindelijk ben je als bestuurder verantwoordelijk waar je de drone allemaal heen stuurt. En in een dichtbebouwde omgeving of een bos kan het dan ook best lastig zijn om jouw drone feilloos overal langs te navigeren. Foutjes worden nu eenmaal gemaakt. Gelukkig is dit geen probleem, aangezien je de DJI Inspire 1 makkelijk van nieuwe propellers kan voorzien met de DJI Inspire 1 Proppeler set. 

Deze set bestaat uit twee propellers, van de 4 waarover de DJI Inspire 1 beschikt. Een set propellers is dan ook voldoende om aan te schaffen als de schade zich aan 1 kant van de drone bevindt. De tweedelige DJI Inspire propeller helpt je weer gauw op weg na wat schade aan de propellers, mits je weet hoe u de propellers zelfstandig moet vervangen. Maar dat zou geen probleem moeten zijn met de DJI Inspire 1!

Je ontvangt bij dit pakket 2 propellers: 1 rechtsom, 1 linksom. Let op: dit zijn de nieuwe type propellers voor de DJI Inspire 1. Hiervoor is een speciaal opzet stukje nodig om deze te monteren, deze kunt u bij uw Inspire 1 dealer gratis opvragen.

Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!