Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
DJI Phantom Propeller Gereedschap
2.49€
Excl. BTW: 2.06€
Merk: DJI
Model: Phantom Propellor Mounting Tool
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

DJI Phantom Propeller Gereedschap

Om even een propeller te verwisselen heb je wel het juiste gereedschap nodig bij jouw DJI Phantom 2. Je krijgt al een standaard gereedschap meegeleverd bij aankoop van de drone, alleen de kans bestaat natuurlijk dat je deze kwijtraakt. Voor vervanging hoef je niet ver te zoeken: voor een paar euro’s heb je het originele gereedschap weer in huis zodat je weer naar hartenlust kan sleutelen aan je DJI Phantom 2. 

Het gereedschap is gemaakt van duurzaam en roestvrijstraal materiaal, waardoor je zo veel kan schroeven en draaien wat je wil, het propellergereedschap kan het rustig aan. 

Ook is het formaat van de kop zo op maat gemaakt waardoor je met de juiste hoek makkelijk bij de bevestigingspunten van de propellers kan komen om hem zo nodig te vervangen indien je schade hebt gevlogen. Op deze manier is het propellergereedschap uitermate nuttig, want wat is een drone nu met een kapotte propeller? Met dit gereedschap heb je dit probleem dus razendsnel weer gerepareerd en kan je snel weer de lucht in met jouw DJI Phantom 2!

Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!