Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
DJI Phantom 2
549.00€
Excl. BTW: 453.72€
Merk: DJI
Model: Phantom 2 V3.0
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Extra Batterij:


 

DJI Phantom 2

De DJI Phantom 2 is de opvolger van de succesvolle DJI Phantom. De DJI Phantom 2 borduurt voort op de alom geprezen vliegbaarheid van de drone. Uitgerust met een ontwikkeld stabiliteitssysteem door DJI zal de Phantom 2 dan ook altijd perfect onder controle te houden zijn. De Phantom 2 is te programmeren om (door GPS) via 16 waypoints te kunnen vliegen, zodat hij desgewenst altijd dezelfde route aflegt. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld inspecties. Verder zorgt de GPS functie ervoor dat de Phantom 2 op 1 plek kan blijven hangen indien je dat wenst. Hierbij zal de hoogte en de positie van de drone hetzelfde blijven. 

Ook beschikt deze drone over de functie dat het terugvliegt naar de homebase als de accu leeg begint te raken en over een return-to-home knop. De accu raakt pas leeg na ongeveer 25 minuten, een prima accuduur voor een drone! Verder is de accu beveiligd tegen overbelading/onderbelading en wordt je eraan herinnerd wanneer het tijd is om de batterij te onderhouden. Dit alles maakt de batterij van de DJI Phantom 2 extreem betrouwbaar en veilig in gebruik. Verder is de Phantom 2 standaard niet voorzien van een camera, deze zal je dus zelf moeten aanschaffen en monteren. 

Daarnaast wordt bij de DJI Phantom 2 een app meegeleverd waarmee je allerlei soorten informatie kan uitlezen over de drone tijdens het vliegen. Denk aan de hoogte, hoe ver de drone verwijderd is van de bestuurder, hoeveel accu er nog beschikbaar is etc. Wil je over deze gegevens beschikken, dan zul je wel eerst het HUB pakket moeten aanschaffen.

De ledlichtjes aan de onderkant geven ook aan in welke status de drone is. Groen betekent dat de DJI Phantom 2 klaar is om te vliegen, terwijl rood betekent dat de accu leeg aan het raken is. Erg handig dus om dit te zien als er niemand op de app aan het kijken is en je alleen aan het vliegen bent. En als de lichten geel worden weet u dat de drone buiten bereik is. Het bereik van de DJI Phantom 2 ligt op de 1 kilometer, meer dan genoeg om jouw drone het luchtruim te laten verkennen in de omgeving. Dit gebeurt via de meegeleverde Remote controller die gebruik maakt van kleine veertjes bij de joysticks, waardoor de joysticks dus terug zullen veren als je ze niet gebruikt. Dit zorgt voor uitstekende feedback tijdens het vliegen. En dat is precies waar de DJI Panthom 2 voor gemaakt is, voor zowel beginners als gevorderden is dit de ideale drone! 

Quadcopter
Gewicht 1 Kilogram
Vliegtijd Ongeveer 25 minuten
Maximale Vliegsnelheid 15 meter per seconde
Maximale Stijgsnelheid 6 meter per seconde
Maximale Daalsnelheid 6 meter per seconde
Diagonale Afmeting 350 mm
Maximale Tilthoek 35°
Afstandsbediening
Maximale Bereik (open gebied) 1000 Meter
Werkfrequentie 2.4 GHZ ISM
Batterij Ingebouwde LiPo 2000mAh

In de Doos

  • 1x DJI Phantom 2 V3 Quadcopter
  • 1x Zender 2.4GHz met ingebouwde accu
  • 1x Accu (11,1V 5200mAh 3S Lipo)
  • 2x Reserverotorbladen
  • 1x Oplader
  • Niet inbegrepen: Camera en Gimbal
Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!