Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
DJI Phantom 3 Advanced
1,099.00€
Excl. BTW: 908.26€
Merk: DJI
Model: Advanced
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

DJI Phantom 3 Advanced

DJI heeft hun populaire Phantom-serie een update gegeven. Zoals het nummer al zegt, gaat het al om de 3de generatie. Wat is er allemaal nieuw aan de DJI Phantom 3? Ten eerste zijn er (voorlopig) twee versies gelanceerd: de Advanced en de Professional. Zoals de namen al zeggen, is de tweede een uitgebreidere versie dan de eerste. 

Updates

De DJI Phantom 3 Advanced mag dan wel het broertje zijn van de Professional, desondanks heeft het enkele flinke updates gekregen over de Phantom 2. Zo is de standaarduitrusting flink omhoog gegaan. Nu krijg je al bij de Advanced standaard een camera (was bij het basismodel van de Phantom 2 niet zo) en een gimbal. De body (buitenkant) van de DJI Panthom 3 Advanced is grotendeels gelijk gebleven, alleen de stickers en het naamplaatje zijn veranderd van rood naar goud.

Nieuwe functies

Er zijn echter enkele grote sprongen gemaakt op zowel hardware als software gebied die de Phantom 3 tot een geheel nieuwe drone maken. Zo heeft DJI een camera toegevoegd die continu naar beneden kijkt. Hierdoor wordt er een zogenoemde “visual positioning system” mogelijk: oftewel een systeem dat de Phantom 3 zonder GPS signaal laat vliegen, wat ontzettend handig is als je binnen vliegt met de drone. Het positioning system is ook geüpdatet om samen te werken met GLONASS: een op satellieten-gebaseerd navigatiesysteem dat samen werkt met GPS. Combineer deze systemen, en de Phantom 3 zal veel sneller een betrouwbaar GPS-signaal vinden, waardoor de drone weet waar het zich bevindt. 
Nieuwe piloten zullen ook veel voordeel hebben van het automatisch opstijgen en landingssysteem: deze functie is van de grote broer Inspire overgenomen. 

Als laatste is er nu ondersteuning met DJI’s Lightbridge system. Voorheen was dit een prijzige optie met een lastige installatie. Nu deze techniek standaard zit ingebouwd in de Advanced is het mogelijk om zowel de drone te besturen, als live HD-video te streamen, tot wel een afstand van 2 kilometer ver weg. Dit is bijna 3x zo ver weg als met de vorige generatie Phantom, een hele vooruitgang dus!

Verbeteringen voor het filmen

Natuurlijk heeft DJI ook naar de sterke punten gekeken van de Phantom 2: daar hoort de uitstekende vliegbaarheid natuurlijk ook bij, iets waar de serie om bekend staat. Ook is het complete pakket aangescherpt: nu krijg je bij de Advanced standaard de mogelijkheid om in FULL HD (1080p) en 60 fps te filmen. Dit is meer dan confirm alle hedendaagse standaarden. Vergeleken met de camera van de Vision 2 + heeft de Advanced heeft een grotere sensor, waardoor het dus beter in minder licht zal presteren, en een minder brede hoek waarin het filmt. Dit betekent dat je dus minder omgeving in 1 shot krijgt, maar dat het zogenaamde Fish-eye effect (dat het beeld te bol lijkt) compleet is verholpen. 

Apps

Ten slotte heeft DJI een live-streaming app gebouwt die gebruikt maakt van de live-streamfunctionaliteiten van de Phantom 3. Heb je dus de behoefte je vlucht meteen te delen met de buitenwereld, dan kan je makkelijk en snel via de app een livestream opzetten op Youtube. Leuk om met je vrienden of familie te delen!

 

Quadcopter
Gewicht 1,280 Kilogram
Vliegtijd 23 minuten
Maximale Stijgsnelheid 5 meter per seconde
Maximale Daalsnelheid 3 meter per seconde
Afmetingen 689 mm
Camera
Naam Sony EXMOR 1/2.3
Resolutie 12,4 Megapixels
Lens FOV 94° 20mm f/2.8
Camera Modus Singel shot, Burst, time-lapse, Auto Exposure Bracketing:3/5, Bracketed Frames at 0.7EV Bias.
Video Instellingen FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60; HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
Bestandsformaat FAT32/exFAT
Foto Formaat JPEG, DNG
Video Formaat MP4, MOV
SD-kaart Support Micro SD van maximaal 64 GB (liefst klasse 10 of UHS-1)
Afstandsbediening
Maximale Bereik (open gebied) 2 Kilometer
Werkfrequentie 2.400 GHz - 2.483 GHz
Video Output USB
Houder Smartphone of tablet
Batterij 6000mAh LiPo 2S
Batterij
Capaciteit 4480 mAh
Voltage 15,2 Volt
Type LiPo 4S
Energie 68 Wh
Gimbal
Besturings Gebied Pitch: -90° - 0°
Oplader
Voltage 17.4 Volt
Vermogen 57 Watt

In de Doos

 • 1x Phantom 3 Advanced
 • 1x Afstandsbediening
 • 4x Paar propellers
 • 1x Intelligent Flight Battery
 • 1x Oplader
 • 1x Power kabel
 • 1x Handleiding in het Engels
 • 1x Gimbal Houder
 • 4x Vibration Absorbers
 • 1x 16GB Micro-SD Kaart
 • 1x Micro-USB kabel
 • 2x Antidrop kit
 • 4x Landing Pads
 • 1x Gereedschap om de propellers te monteren
 • 4 x Stickers (zilver, rood, blauw en roze)
Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!