Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
Hubsan X4 V2 met HD Camera
89.95€
Excl. BTW: 74.34€
Merk: Hubsan
Model: H107C-HD
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:

Hubsan X4 Extra Accu's:

Hubsan X4 Extra Propellers:

 

Hubsan X4 V2 met HD Camera

De Hubsan X4 V2 is de tweede generatie van de populaire Hubsan X4 drones. Net als zijn voorganger is ook deze drone een waar genot om mee te vliegen. Met zijn instelbare gyro en 6-assig besturingssysteem is de Hubsan X4 V2 de meest stabiele drone in dit segment. De Hubsan X4 V2 met HD camera wordt ,zoals wij gewend zijn, kant en klaar geleverd. De accu heeft een kleine 30 minuten nodig om op te laden en je kan direct vliegen. De drone wordt bovendien geleverd met een 4-kanaals 2,4 Ghz zender met LCD scherm. Je kan gerust zeggen dat dit de leukste drone is voor jong en oud!

Crash Bestendig

De Hubsan X4 V2 beschikt over extra grote propellers, maar liefst 8mm, die mooi zijn verwerkt in het design van de drone. De drone vliegt heel stabiel binnenshuis, maar is ook buiten zeer goed te besturen. Onder de propellers zijn nu ook kussentjes toegevoegd om een ruwe landing te verzachten, toch blijven de propellers een gevoelig punt bij een crash. Daarom krijg je bij ons een gratis extra set propellers en een propeller beschermer.

HD Camera

Deze Hubsan X4 V2 drone beschikt over een nieuwe ingebouwde HD Camera. Door een micro-sd kaart in de drone de stoppen kan je direct beginnen met opnemen. Voor deze prijsklasse maakt de Hubsan X4 V2 superieure beelden ten opzichte van andere micro drones. De camera neemt de beelden op in een verbazingwekkende resolutie van 1280x720. Makkelijk aan te sluiten op de computer en/of telefoon en je kunt de beelden direct terugkijken.

Ideaal voor beginners en gevorderde

Bovendien is deze drone ideaal voor zowel beginnende als gevorderde piloten. De zender beschikt namelijk over een standaard modus en expert modus.  In de standaard modus reageert de drone erg goed en vliegt die stabiel, waardoor de Hubsan X4 V2 door iedereen bestuurd kan worden. Na een aantal vliegrondjes kan je gemakkelijk de expert modus aanzetten waarin flips een koudkunstje zijn. Dit zorgt voor de nodige sensatie zowel binnen- als buitenshuis.

Al met al kunnen zowel gevorderden als beginners veel plezier beleven met deze veelzijdige drone! Deze drone is bovendien uit voorraad leverbaar, dus vandaag besteld betekent morgen in huis.

 

Quadcopter
Vliegtijd Ongeveer 8 Minuten
Camera
Resolutie 1280x720
Afstandsbediening
Maximale Bereik (open gebied) 100 Meter
Batterij 4x AAA
Batterij
Capaciteit 380 mAh
Voltage 3,7 V

In de Doos

  • 1x Hubsan X4 V2 met HD Camera
  • 1x Afstandsbediening
  • 8x Propellers (1x reserve set)
  • 1x Accu
  • 1x USB Oplader
  • 1x Propeller Tool
  • 1x Propeller Beschermer
  • 1x Handleiding in het Engels
Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!