Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
Walkera QR Y100
169.95€
Excl. BTW: 140.45€
Merk: Walkera
Model: QR Y100 (RTF 1 Package)
Beschikbaarheid: 1-2 Weken
 

Walkera QR Y100

Ben je opzoek naar een instapmodel omdat je nog niet zo bekend met drones, dan is de Walkera QR Y100 een uitstekende keuze. Deze drone met 6 propellers is bedoeld om met wifi te worden bestuurd zodat je met een smartphone of iPad de controle heeft. Dit werkt door middel van kantelen. Dit kan erg instinctief werken omdat je bv de iPad of iPhone de richting op kantelt waar je heen wilt. Als je dit niet bevalt kan je ook gewoon met de bijgeleverde radiocontroller vliegen. De drone is erg stabiel tijdens de vlucht en beschikt over het nieuwste stabiliteitssysteem, ontwikkeld door Walkera. Tijdens het vliegen wil de drone ook maar 1 ding, en dat is op dezelfde plek blijven als je niks doet met de radiocontroller. Zo geeft de drone genoeg tijd om de volgende stap van de vlucht te plannen. De 6 propellers zijn hier ook mede de oorzaak van, want met de grote propellers overal om de kleine en lichte body heen is het makkelijk om de QR Y100 onder controle te houden. En voor beginners is er een systeem ingebouwd waardoor de propellers onmiddellijk stoppen met draaien zodra er iets aangeraakt wordt, bv een huis of een mens. Wel zo veilig dus! 

De accuduur van de Walkera QR Y100 bedraagt ongeveer 10 minuten met een volle accu. En is de accu leeg aan het raken, dan kan je via de functie “one touch go home” de drone weer veilig laten landen op de plek waar je bent opgestegen. Het bereik van deze drone bedraagt via wifi ongeveer 80 meter. De ingebouwde camera kan beelden schieten in 720p, wat scherpe beelden oplevert. Bovendien is deze camera geheel geïntegreerd in de body waardoor deze bijna onmogelijk kapot gaat bij een val. Wel moet je rekening houden met het feit dat deze drone alleen videobeelden uitzendt via wifi naar je smart-device, waardoor na 30 of 40 meter het signaal kan wegvallen en de beelden wat beginnen te haperen. 

De Walkera QR Y100 is erg compact en de body weegt slechts 150 gram, waardoor je makkelijk de Y100 kan vervoeren of verplaatsen. Zoals je merkt is deze drone volgestopt met features voor beginners waardoor er bijna niks mis kan gaan. Dus zoek je een drone die specifiek gemaakt is om voor beginnende dronevliegers een optimale vliegervaring te geven, zoek dan niet meer verder dan deze drone. Je kunt altijd later nog een stapje hoger gaan! 

Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!