Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
Walkera Scout X4 Carbon
1,599.95€
Excl. BTW: 1,322.27€
Merk: Walkera
Model: Scout X4 Carbon (FPV 2 package)
Beschikbaarheid: Op voorraad
 

Walkera Scout X4 Carbon

Deze drone heeft een strak uiterlijk dat lijkt op een F16. Het matzwarte carbon zorgt voor een uitstraling waar niet mee te spotten valt. En dit uiterlijk zet zich door naar de capaciteiten van de drone. Deze drone beschikt namelijk over een unieke feature die we in de toekomst nog ontzettend veel gaan tegenkomen: de “Follow Me” feature. Zoals de naam al zegt, kan deze drone je dus volgen als je bijvoorbeeld een bergwandeling maakt, of aan het skiën bent. Je beschikt dan over een eigen cameraman die alles spectaculair vastlegt. Je kunt de afstand tot jezelf en de drone instellen en de hoek waarin de drone jou moet volgen. Hoe handig is dat? Je hoeft niet meer de drone te besturen, maar hij volgt je dus gewoon. En ben je klaar, dan klik je in de bijhorende app op “land” en de drone zal voor je voeten landen. En als je wilt dat de drone van te voren een bepaalde route vliegt, dan is dit ook mogelijk. Je geeft een aantal punten aan op de kaart (in de app) en drone zal dit rondje vliegen en het bijhorende beeldmateriaal vastleggen en streamen naar je smartphone. 

De Walkera Scout X4 heeft verder nog een gave functie: hij klapt namelijk zijn poten in nadat je bent opgestegen. Zo komen deze niet meer in beeld als je beelden aan het schieten bent, en geeft als extra voordeel dat de camera 360 graden te draaien is. Tevens kunt de beelden live volgen met de bijhorende app, wat voor een extra dimensie zorgt tijdens het vliegen. En dit vliegen kan je 25 minuten lang volhouden, want zo lang gaat de accu mee van de Scout X4. En het carbon in de naam behoeft eigenlijk geen uitleg: deze drone is gemaakt van het ultrasterke en vederlichte carbon, een materiaal wat ook wordt gebruikt op moderne sportauto’s. Een serieuze drone dus! Deze versie van de Walkera, de FPV 2, wordt standaard geleverd met een GoPro 3. De GoPro is de standaard op het gebied van actiecamera’s door zijn stevigheid en duurzaamheid. Ook de camera- en audiokwaliteit zijn om over naar huis te schrijven, waardoor je aan een GoPro een goede koop hebt. 

Deze drone is uitermate geschikt voor beginners. Dit komt niet alleen in de makkelijke vliegbaarheid van de Walkera met uitstekende wendbaarheid, maar ook met de functie de functie “auto-takeoff”. Als je dus wilt kan de Walkera Scout X4 Carbon het eerste stuk automatisch opstijgen. Ook het Return To Home programma zorgt ervoor dat de drone terugvliegt naar waar het is opgelaten indien de accu leeg is. En de Walkera Scout X4 heeft een bereik van een geweldige 1500 meter, dus deze functie is niet meer dan gewenst! 

Quadcopter
Gewicht 1,770 Kilogram
Vliegtijd Ongeveer 25 minuten
Afmetingen 335 mm x 335 mm x 275 mm
Diagonale Afmeting 233mm
Model Motor Brushless WK-WS-34-002
Afstandsbediening
Maximale Bereik (open gebied) Ongeveer 1,5 Kilometer
Werkfrequentie 2.4Ghz
Batterij
Naam 6cell 22.2V 5400mAh Li-Po

In de Doos

  • 1x Scout X4 Carbon met inklapbaar landings gestel
  • 1x DEVO F12E zender met ingebouwd scherm en video ontvanger
  • 1x Batterij
  • 1x Oplader
  • 1x G-3D 3 assige gimbal voor gopro en ilook+ 
  • 1x ilook+ Camera met ingebouwde video zender
  • 1x Antennes voor de zender
  • 1x Bluetooth ground station module
Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!