Klantenservice: support@robotwinkel.nl +31 (0) 6 48 61 12 84
Nederlands
Walkera Tali H500 Carbon
1,699.95€
Excl. BTW: 1,404.92€
Merk: Walkera
Model: Tali H500 Carbon (FPV 2 Package)
Beschikbaarheid: 1-2 Weken
 

Walkera Tali H500 Carbon

Deze drone behoort het topsegement van drones die voor de gewone consument beschikbaar zijn. Wat namelijk erg bijzonder aan deze prachtige drone is, is het feit dat de Walkera Tali H500 over maar liefst 6 propellers beschikt. Dit zorgt ervoor dat de wendbaarheid van deze drone ongeëvenaard is en je razendsnel van richting kunt veranderen indien je dit wenst tijdens het vliegen. Daarom wordt er bij deze drone standaard 6 motoren en twee sets propellers meegeleverd. Ook is er een 3-assige G-3D gimbal aanwezig waardoor je de camera overal heen kan laten bewegen, waarbij ook nog de beelden worden gestabiliseerd.  Daarnaast klapt het landingsstelsel van de Tali H500 ook op tijdens het vliegen (dit moet je wel zelf activeren op de controller) waardoor foto’s en video’s zo min mogelijk last hebben van het landingsstelsel. En het daarbij ook handig om het landingstelsel wel weer uit te klappen als de landing wordt ingezet! 

Als kers op de taart wordt een prachtige controller meegeleverd met een ingebouwde 5 inch videoscherm. Hiermee kun je zowel de telemetrie (dit bevat de temperatuur van de drone, percentage van de batterij, GPS positie, snelheid, hoogte en afstand tot het punt van opstijgen) van de drone als de livebeelden meekijken. 

En mocht je niet tevreden zijn met de meegeleverde camera (die 1080p schiet) die onder de Tali H500 hangt, dan kun je deze camera makkelijk uit de houder klikken en er een GoPro in zetten. De Tali H500 beschikt over verschillende vliegmodi, waaronder de “GPS Postion Hold”, die de drone op zijn plek laat hangen als je de drone niet meer bestuurt. Het is dus wel mogelijk de drone te besturen in deze modus, maar hij zal blijven hangen op zijn plek als je het gas loslaat. Ook de klassieke “return to home” functie is aanwezig op de Walkera Tali H500 Carbon, als je deze modus selecteert klimt of daalt de drone automatisch naar 15 meter en het zal terugvliegen naar de plek waar de H500 is opgestegen.

Daarnaast is er nog een uitbreiding van deze modus, want wat nou als je enkele kilometers ver weg bent gevlogen en er is geen batterij over om deze afstand weer helemaal terug te vliegen? Dan kun je een modus selecteren waarbij de automatische return to home functie uitgeschakeld wordt en de drone op een veilige plek landt. Overigens gaat de batterij van de H500 25 minuten lang mee, dus je kunt een heel stuk afstand vliegen met deze drone! 

Quadcopter
Vliegtijd Ongeveer 25 minuten
Afmetingen 335mm x 335mm x 275mm
Camera
Resolutie 13 Megapixels
Video Instellingen iLook+ Full HD 1920x1080P 30 frames per seconden
Video Formaat MOV
Afstandsbediening
Maximale Bereik (open gebied) 2 Kilometer
Werkfrequentie 2.4GHz DSSS
Batterij
Naam 6S 5400mAh 22.2V Lipo accu

In de Doos

  • 1x Tali H500 Carbon met inklapbaar landingsgestel
  • 1x DEVO F12E zender met ingebouwd scherm en video ontvanger
  • 1x Batterij
  • 1x Oplader
  • 1x G-3D 3 assige gimbal voor gopro en ilook+
  • 1x TX5803 videozender
  • 1x 5.8G antenne voor videozender
  • 1x Antennes voor de zender
  • 1x Video kabel voor Gopro Hero 3 en 4
Design and Development by Asolution Design
© 2015 | All rights reserved!